Ви є тут

«Якщо заступник міського голови Горохова хоче надалі продавати щепу котельням, хай повертається в бізнес», - Олександр Омельчук

 

Майновий конфлікт через котельні у Горохівській громаді ймовірно пов’язаний із особистими інтересами заступника міського голови. Про це розповів голова Луцької районної ради Олександр Омельчук в ефірі телеканалу «Аверс».

Нагадаємо, днями стало відомо, що Горохівська міська рада оголосила тендер на обслуговування котелень, які їй не належать, вже мають орендарів та є власністю Луцької районної ради.

«Як це так чуже майно вони виставляють на аукціон? Я хотів би розповісти, звідки ноги ростуть. Один із заступників міського голови на так давно займався опаленням котелень. Але він має ж пам’ятати, що сьогодні він – чиновник, держслужбовець, а не підприємець. Якщо надалі хоче займатися бізнесом, продавати щепу, дерево, то хай повертається в бізнес, а не використовує громаду та посаду для особистого збагачення… Оці амбіції, затуманення розуму приводять до жахливих наслідків. А наше бачення – розвивати громади, а не створювати їм проблеми чи робити гірше», - сказав Олександр Омельчук.