Ви є тут

Відкриття садочка в селі Боголюби

Протягом 5-ти років в селі Боголюби спостерігається тенденція до зростання народжуваності, тому гостро постало питання будівництва дошкільного навчального закладу. 

 

 

 

 

23 серпня здійснилась мрія багатьох сімей, адже тепер 48 малят матимуть змогу відвідувати дитячий садочок «Казка». З приводу такої значної події привітати дітей та батьків прибули голова облдержадміністрації Борис Клімчук, голова районної ради Ігор Волошенюк, голова райдержадміністрації Володимир Демчук, начальник відділу освіти райдержадміністрації Микола Тарасенко, директор ТзОВ «Шинака Україна» Михайло Квятковський та настоятель Свято-Василівської церкви отець Олександр.

Гостей як годиться зустріли з хлібом і сіллю, а вони в свою чергу подякували всім людям, які причетні до появи даного садочка. 

 

 

 

  

У своєму виступі Борис Клімчук наголосив, що: «Президентські завдання щодо розвитку дошкілля та рівним доступом усіх дітей до дошкільної освіти широко втілюються в області. І мені особливо приємно, що у Боголюбах садочок побудували фактично за кошти сільського бюджету, адже це, окрім того, що зроблено для дітей, означає, що село піднімається і розвивається.».

 Голова районної ради побажав усім діткам з радістю відвідувати садочок кожного дня та пообіцяв: «А ми як влада та депутати районної ради будемо всіляко підтримувати Боголюбську сільську раду, щоб  ваша громада процвітала і надалі.».

 

  

 

 

 

 Довідково: Для потреб дитсадка повністю реконструювали крило Боголюбської загальноосвітньої школи. Кошторисна вартість проекту – 985,3 тис. грн, фінансувалися роботи із сільського та районного бюджетів.