Ви є тут

Відбувся День депутата Луцької районної ради

01 листопада відбувся День депутата Луцької районної ради. Захід проводився згідно плану роботи районної ради на 2013 рік з метою вивчення та з’ясування актуальних проблем розвитку сіл району, ознайомлення з об’єктами, на ремонт та реконструкцію яких виділялися кошти з районного бюджету.

На територіях Баївської, Ратнівської, Чаруківської та Городищенської сільських рад делегацію з 32-х депутатів на чолі із головою районної ради Ігорем Волошенюком зустрічали сільські голови. Очільники місцевої влади давали короткі історичні довідки про відповідні території, ознайомили із соціально-економічним та культурним розвитком сіл.

 

 

 

 

 

 

 

 Спершу районні обранці відвідали Баївську сільську раду, де ознайомилися із роботою Баївської загальноосвітньої школи. На території Ратнівської сільської ради депутати ознайомились з роботою СГПП „Рать” та відвідали духовно – просвітницький центр, де присутні мали змогу відвідати діток, яких виховує отець Онуфрій. Ігор Волошенюк подарував малечі іграшки та цукерки. У Чарукові обранці ознайомилися з роботою загальноосвітньої школи села.  

 

 

Завершився День депутата на території Городищенської селищної ради. Депутати відвідали СГТОВ „Городище”, оглянули ферму, свинарник, контору, тракторний двір та складські приміщення, а також побували на територіях та у приміщеннях загальноосвітньої школи та дитячого садочка села Городище. 

 

 

Підсумовуючи проведення Дня депутата, районні обранці відзначили потрібність проведення таких заходів, адже на власні очі мали можливість побачити, як розвиваються територіальні громади району, і проконтролювати, на що витрачаються гроші з бюджету.