Ви є тут

Відбулась колегія відділу освіти райдержадміністрації

27 серпня в сесійному залі районної ради відбулась розширена колегія відділу освіти райдержадміністрації. Участь у заході взяли голова районної ради Ігор Волошенюк, голова райдержадміністрації Володимир Демчук, заступник голови райдержадміністрації Арсен Сидорчук, начальник відділу освіти райдержадміністрації Микола Тарасенко, представники структурних підрозділів  райдержадміністрації та педагогічні працівники.

 

Перед початком колегії Микола Тарасенко запросив до слова помічника народного депутата Катерини Ващук Валерія Шиліка, який від її імені та від себе особисто привітав усіх присутніх з початком навчального року, вручив грамоти та цінні подарунки представникам навчальних закладів району.
Потому начальник відділу освіти райдержадміністрації оголосив імена новопризначених директорів шкіл, привітав їх з новою посадою та побажав сил та наснаги в їх нелегкій справі.

Відкрив засідання Микола Тарасенко своєю доповіддю на тему:„Про результати розвитку дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти в 2012/2013 навчальному році, стан готовності загальноосвітніх навчальних закладів до нового навчального року та впровадження Державних стандартів початкової, базової та повної загальної середньої освіти”.

Також на колегії виступили завідувач Липинського дошкільного навчального закладу Любов Савчук, директор загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Несвіч Юрій Муха, методист районного методичного кабінету Ірина Редкоус, заступник директора з виховної роботи загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Піддубці Марія Бєлова та директор Підгайцівського НВК „ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія” Жанна Скороход. 

Після вищезазначених виступів слово надали Ігорю Волошенюку, який подякував усім присутнім за підготовку до нового навчального року та закликав представників навчальних закладів району співпрацювати з керівниками господарств та сільськими головами в їх подальшій діяльності. Голова районної ради побажав здоров’я, добра, терпіння, зважених та мудрих рішень. Володимир Демчук, в свою чергу, побажав усім присутнім, щоб в новому навчальному році все складалось добре та оголосив подяки обласної державної адміністрації.

По завершенню колегії Микола Тарасенко вручив грамоти кращим колективам загальноосвітніх шкіл в підготовці до нового навчального року.