Ви є тут

В Городищенській громаді триває фестиваль "Єднаймося, громадо!"

У Городищенській громаді триває фестиваль "Єднаймося, громадо", приурочений 30-ій річниці Незалежності України.
"Городищенська громада єднає навколо себе багатьох людей, за що велика подяка голові Світлані Соколюк.
Завдяки нашій співпраці районна рада та Городищенська громада стоять на порозі надання соціального житла медикам, вчителям, соціально вразливим верствам населення. Це приклад для всієї України, як потрібно єднатися навколо соціальної проблеми і вирішувати її.
Окрему подяку висловлюю для Анатолія Никонюка - людини, яка робить багато для розвитку громади. За це районна рада має намір вручити йому відзнаку "Почесний громадянин Луцького району", - сказав Олександр Омельчук.
Радник голови Луцької районної ради Юрій Ройко вручив почесну грамоту районної ради Світлані Соколюк за соціально-економічний розвиток громади, високий професіоналізм, з нагоди 30-ої річниці Незалежності.
"Ми шукаємо дива за кордоном, а воно тут: це рідна земля та наші люди", - зауважив Юрій Ройко.
Вітання мешканцям громади лунали також від народного депутата Вячеслава Рубльова, депутата Волинської обласної ради Юрія Харченка.
"Логотип Городищенської громади - потиск руки, а отже об'єднання, доброзичливість, підтримка, тому ми спільно працюємо над багатьма проектами. Громадою керує голова, яка активно долучається до соціально-економічних проектів не лише громади, а й Луцького району", - сказав нардеп Вячеслав Рубльов.