Ви є тут

Урочистості з нагоди Дня юриста

8 жовтня 2013 року відбулось урочисте засідання з нагоди святкування Дня юриста. Без перебільшень можна сказати, що саме від рішень юристів та порад залежать людські долі. Тому важливими рисами служителів Феміди є не тільки професіоналізм і знання законів, а й гідність, справедливість і безкорисливість.

Вітали правознавців з професійним святом перший заступник голови обласної ради Юрій Лобач, начальник Головного управління юстиції у Волинській області Ігор Оксенчук, заступник  Луцького міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, заступник начальника, начальник міліції громадської безпеки УМВС України у Волинській області Володимир Поліщук.

Урочисте зібрання відкрив начальник  Головного управління юстиції у Волинській області Ігор Оксенчук, який привітав юристів зі святом та відзначив, що основна мета професії юриста – встановлення справедливості.

Від імені голови районної ради Ігоря Волошенюка та від себе особисто депутат районної ради, головний спеціаліст загального відділу районної ради Валентина Яблонська побажала усім присутнім міцного здоров’я, добра та щастя, великої наполегливості та наснаги. Кращі працівники правової галузі були нагороджені почесними грамотами та подяками.