Ви є тут

Урочистості в селі Воютин

25 серпня у Воютині вперше відбулись урочистості присвячені Дню села. Святкування розпочались вранці зі служби та подячної молебні у Свято – Покровському храмі.

 


 

 

Всі жителі та гості зібрались поблизу Будинку культури на урочисте дійство присвячене Дню Воютина. З приводу такої значної події привітати жителів села прибули голова районної ради Ігор Волошенюк, перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Сіліхін, начальник відділу містобудування та архітектури райдержадміністрації Віктор Велк, заступник начальника головного управління Держземагенства у Волинській області Микола Заїка та депутат районної ради Степан Цика.

Святкові заходи розпочались із благословіння отця Олександра. Далі привітав односельчан сільський голова Богдан Перванчук. У своєму виступі він подякував всім причетним до організації даного заходу людям та побажав присутнім гарних святкувань. До вітального слова був запрошений голова районної ради Ігор Волошенюк, який побажав жителям Воютина розвитку та процвітання, щоб таке свято стало доброю традицією. За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди 22-ї річниці Незалежності України очільник району вручив Почесні грамоти та оголосив Подяки голови районної ради представникам села. Перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Сіліхін також привітав мешканців Воютина з їх святом та побажав міцного здоров’я, родинного затишку та тепла у кожну сім’ю. 


 

 

 

 

 

 

По тому всі присутні насолоджувались концертною програмою за участі аматорів художньої самодіяльності села. Справжньою несподіванкою для присутніх став подарунок від Ігоря Волошенюка – виступ вокального гурту „Нота Нео”.


Впродовж святкувань на розгляд присутніх була представлена виставка робіт учнів місцевої школи. Кожна картина виділялась красою та складністю виконання.

Жителі та гості села впродовж дня скуштували куліш та рибну юшку, яку власноруч приготував Ігор Волошенюк. Мешканці пригощали односельців спеченими пиріжками та пампушками. Також всі охочі смакували морозиво та холодний квас.

 

 

 

 

 

 

 

Урочиста частина закінчилась святковим салютом.

Свято було організовано за сприяння голови районної ради Ігоря Волошенюка.