Ви є тут

Урочисте відкриття дошкільного навчального закладу в селі Одеради

24 вересня відбулось урочисте відкриття дошкільного навчального закладу в селі Одеради. Для 20 діток відчинились двері довгоочікуваного садочка. Розділити радість з мешканцями села прибули заступник голови Волинської облдержадміністрації Олександр Курилюк, голова Луцької районної ради Ігор Волошенюк, голова Луцької райдержадміністрації Володимир Демчук та начальник відділу освіти райдержадміністрації Микола Тарасенко.

 Останні роки намітилась позитивна тенденція по розширенню мережі дошкільних закладів. Тож не дивно, що відкриття дитячих садочків стає справжнім святом не тільки для батьків, вихователів і вихованців, але і для всього села.

 

 

Першим до слова був запрошений Олександр Курилюк, який у своєму виступі зазначив: „Коли об’єднуються зусилля, коли є вчасна ініціатива від сільської громади, сільського голови, людей, які працюють та ця ініціатива підтримується районною владою – це завжди дає надію на результат”. Також заступник голови Волинської облдержадміністрації відмітив активну позицію районної і місцевої влади. „Те, що зроблено в Луцькому районі за останні роки заслуговує на найвищу оцінку”.

Голова Луцької районної ради у свою чергу привітав усіх присутніх мешканців села з чудовою подією, побажав усім добра та здоров’я, а також подякував усім тим, хто приймав активну участь в реконструкції приміщення: „Коли є дієва громада – село живе: є Храм, сільська рада, школа та садочок”. На завершення у своєму виступі Ігор Волошенюк запевнив, що: „Ми як влада та депутати районної ради будемо всіляко підтримувати вашу сільську раду, щоб громада процвітала і всі задуми втілювались у життя”.

Після теплих слів вітання керівники області та району вручили малятам подарунки у вигляді дитячих іграшок. 

У своєму звернені до присутніх сільський голова Анатолій Михайлович відмітив: „Тішить те, що держава, в особі президента України Віктора Януковича, приділяє увагу розвитку дошкільної освіти. Це саме основне насіння для розвитку дитини”. За вагомий особистий внесок у соціально – економічний розвиток села, активну участь у суспільному житті громади, матеріальну допомогу дошкільному навчальному закладу нагородив подяками підприємців – спонсорів.

По завершенню урочистостей гості мали змогу оглянути затишне приміщення дошкільного закладу. Після чого відбулось освячення дитячого садка.


 

 

 

 

 

 

Нам хочеться вірити, що саме у цих стінах у новоселів з’являться друзі-однолітки, з якими буде цікаво спілкуватися, і вихователі, які допоможуть діткам пізнати цей світ, де ще так багато невідомого. А дитячий садок стане для них другою домівкою.