Ви є тут

Урочисте підняття Державного прапора України

Прапор - символ слави багатьох поколінь українців, він пов'язує воєдино трудові подвиги і бойові перемоги, наукові відкриття та культурні досягнення.

Цей день є одним з найбільш знакових свят в історії України. Ставлячись з повагою до державних символів України, ми віддаємо дань пам'яті героїчного минулого країни, шануємо непорушний зв'язок часів і спадкоємність поколінь, дбайливо зберігаємо культурні традиції українського народу.

23 серпня відбулись урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України біля адмінбудинку районної ради. Участь у заході на честь свята символу Української держави взяли працівники районної ради, управлінь, відділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, окремих підприємств, установ та організацій району.

З вітальними словами до учасників дійства звернулись голова районної ради Ігор Волошенюк, голова райдержадміністрації Володимир Демчук та голова ради ветеранів, директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Луцького району Юрій Сургент. Виступаючі привітали усіх присутніх зі святом та побажали упевненості та стабільності, здоров'я та успіхів у добрих справах на благо рідного краю, нашої великої Батьківщини, над якою гордо майорить Державний український прапор.


 

 

 

 

 

 

Цьогоріч честь підняти Державний Прапор під звуки гімну України було надано начальнику відділу містобудування та архітектури райдержадміністрації Віктору Велку та начальнику відділу культури райдержадміністрації Валентині Зінчук.