Ви є тут

У селі Суськ відсвяткували День старостинського округу

У селі Суськ гучно відсвяткували день старостинського округу, до якого входять також села Словатичі, Звози та Славне.
Сам же Суський старостинський округ є частиною Ківерцівської територіальної громади.
Привітати місцевих жителів із урочистою подією завітали голова Луцької районної ради Олександр Омельчук, Ківерцівський міський голова Олександр Ковальчук та народна депутатка Ірина Констанкевич.
"Із перших днів, коли старостою призначили Юрія Косинця, навколо нього почали об'єднуватися люди, і від цього зміни дуже помітні. Ви разом - великі молодці! Із 15 вересня почнеться ремонт Суської школи, до Нового року у ній перекриють дах та встановлять нові вікна, а до наступного навчального року буде проведений ремонт приміщення. Усе за рахунок шведської фірми. У Словатичах є фельдшер, у Звозах ми відкрили відділення дитячого садочка... Це лише перші позитивні зрушення, вірю, що їх буде ще більше", - розповів Ківерцівський міський голова Олександр Ковальчук.
Він подарував Суському старостинському округу сертифікат на 20 тисяч гривень для благоустрою.
З вітальний словом до місцевих мешканців звернувся голова Луцької районної ради Олександр Омельчук. Він подякував Олександру Ковальчуку та Юрію Косинцю за плідну роботу, та наголосив, що сила громади та влади - у єдності.
Голова райради вручив також подяки за особистий внесок у соціально-економічний розвиток територіальної громади, високий професіоналізм, активну громадську діяльність та з нагоди Дня Суського старостинського округу:
-Володимиру Федорчуку, жителю с. Словатичі,
-Альоні Солтис, діловоду Суського старостинського округу,
-Аллі Павлюк, жительці с. Звози,
-Володимиру Мазоруку, жителю с. Славне,
-Олександру Дорошкевичу, жителю с. Звози.