Ви є тут

У районі відзначили День незалежності України

День незалежності України – це найбільше національне свято. Уперше за тисячолітню історію, на карті світу постала держава під назвою „Україна”. Незалежність є найціннішим скарбом, найвищим досягненням і найвагомішим надбанням, здобутим поколіннями українців.

22 серпня з нагоди 22-ї річниці Дня незалежності України відбулись районні урочистості та святковий концерт в Будинку культури села Боголюби. Участь у заході взяли голова Луцької районної ради Ігор Волошенюк, голова Луцької районної державної адміністрації Володимир Демчук, депутати районної, селищних, сільських рад, представники виконавчого апарату районної ради та районної державної адміністрації, керівники районних установ, організацій, сільські, селищні голови та представники ЗМІ.

Першими до вітального слова були запрошені голова районної ради та голова районної державної адміністрації. „Нам судилося стати учасниками творення української нації. Перед нами стоять складні і великі завдання. Я впевнений, що разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності нашої держави, адже   запорука успіху - у громадській злагоді, високій відповідальності за доручену справу, в об’єднанні громадян в єдиному прагненні – сумлінною працею покращити життя кожної людини.” – наголосив у своєму виступі Ігор Волошенюк. Володимир Демчук подякував всім жителям району за плідну працю,  побажав доброту та достатку.

 

Традиційно приємним моментом урочистостей стало нагородження. Керівники району вручили Почесні грамоти та оголосили Подяки голови Волинської обласної державної адміністрації та голови Волинської обласної ради, голови районної ради та районної державної адміністрації за вагомий внесок у розвиток Волинського краю, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди 22-ї річниці Незалежності України представникам виконавчого апарату районної ради та районної державної адміністрації, сільським, селищним головам, депутатам Луцької районної ради, сільських, селищних рад, працівникам та секретарям місцевих рад.



 

 

 

 

 

Також до слова був запрошений Боголюбський сільський голова Марія Якубовська, з її вуст лунали слова вітання та вдячності. Усім гостям вона побажала ясного неба над головою, здоров’я, миру та злагоди.


 

 

Найкращі мистецькі колективи району, а також окремі виконавці подарували присутнім святковий концерт.