Ви є тут

У Луцьку відбудеться Другий громадський форум «Місцевий депутат - відповідальний представник громади»

Анонс

 

До уваги керівників, активних депутатів та працівників апаратів обласної, районних та міських рад Волині, громадських діячів, політологів, науковців, представники засобів масової інформації. 

23 жовтня 2013р у Луцьку відбудеться Другий громадський форум «Місцевий депутат - відповідальний представник громади».

Співорганізаторами форуму виступають Волинська обласна рада та громадська організація «Центр Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу».

Метою форуму є обговорення механізмів ефективної співпраці депутатів місцевих рад Волинської області з виборцями і спільне вироблення підходів для підвищення рівня відкритості, прозорості та підзвітності місцевих рад. 

В ході Громадського форуму будуть представлені попередні результати реалізації проекту «Активна громада – відповідальний депутат», що реалізовується за підтримки Національного фонду підтримки демократії (США). Також, буде презентовано позитивний досвід місцевих рад області у забезпеченні прозорості та відкритості роботи депутатського корпусу. Під час заходу відбудуться дві тематичні дискусії (нормативно-правового та практичного змісту) та буде прийнята резолюція форуму. 

Громадський форум проходитиме в овальному залі Волинської обласної ради (м. Луцьк, Київський м-н, 9) і триватиме з 10:00 до 14:00. Реєстрація учасників форуму розпочнеться о 09:00.

Бажаючих взяти участь у роботі Форуму просимо повідомити про це організаторів не пізніше 14 жовтня за телефоном 0332-78-82-89 або електронною поштою за адресою cpaec.volyn@gmail.com. Якщо Ви бажаєте зробити презентацію або виступити з доповіддю за тематикою Форуму прохання повідомити про це організаторів.

Додаткову інформацію можна отримати у представників оргкомітету за телефоном 0332-78-82-89.