Ви є тут

У Луцькій районній раді розповіли, як вести облік призовників та військовозобов'язаних

Порядок організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних обговорили на нараді з відповідальними за даний напрямок роботи міських, сільських та селищних рад Луцького району.

Ініціював нараду заступник голови Луцької районної державної адміністрації Григорій Павлович за участі представників Луцького районного територіальному центру комплектування та соціальної підтримки, заступника керівника, керуючого справами Луцької райради Андрія Лева та радника заступника голови райради Миколи Федіка.

Начальник відділу військового обліку та бронювання Волинського обласного територіальному центру комплектування та соціальної підтримки Дмитро Маруха детально ознайомив з алгоритмом військового обліку військовозобов’язаних та призовників, зупинившись на основних законодавчих аспектах, а саме на загальних нормах Закону України «Про військовий обов’язок та військову службу». Увагу присутніх було зосереджено на організації проведення призовної кампанії на строкову військову службу до лав Збройних Сил України.

 

За матеріалами Луцької РДА.