Ви є тут

Святкування першого дзвоника у районі

1 вересня у районі відсвяткували свято першого дзвоника – День знань, який відкриває світ пізнання та сходження до одвічних життєдайних джерел цивілізації. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Це свято насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи. Тих, хто прийшов сюди зі своїми дітьми чи онуками. Тих, хто щоденно віддає їм свої знання та тепло сердець, навчає і виховує в дусі любові до України та до людини як найбільшої гуманітарної цінності. Традиційно в цей день голова районної ради Ігор Волошенюк розділив радість свята з учнями загальноосвітніх шкіл району.

У Торчинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів святкування розпочалося з оголошення нового директора. Після урочистого вітання Ольга Горошик подякувала усім присутнім за довіру, підтримку та на правах новопредставленого директора відкрила святкову лінійку.

Голова районної ради Ігор Волошенюк в своєму виступі побажав школярам рости здоровими, досягати високих результатів у навчанні та бути активними у громадському житті. Педагогам подякував за самовіддану працю, за бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління. Випускникам побажав успішно закінчити останній навчальний рік та зберегти у своїй пам’яті шкільні роки.

З нагоди свята Ігор Волошенюк вручив навчальному закладу подарунок – мультимедійний проектор, який педагогам полегшить роботу та допоможе дітям краще пізнавати матеріали уроків.

Також на урочистій лінійці звучали слова вітання від головного спеціаліста відділу освіти райдержадміністрації Олександра Томаченка, селищного голови Юрія Кревського, директора ТзОВ „Торговий дім „М’ясопродукт”” Валентина Сінєльнікова та директора Торчинського народного історичного музею імені Григорія Олександровича Гуртового Олександра Мельника.

 

 

 

 

 

 

 

Голова районної ради не зміг оминути цього річ своїм візитом оновлену Чаруківську школу. 

Урочисту лінійку присвячену Дню знань відкрив директор школи Сергій Кухарчук.  У своєму звернені до присутніх побажав школярам терпіння, наполегливості та наснаги, закликав постійно відстоювати честь і гідність рідної школи. Також подякував районній владі за нові вікна та двері. За активну співпрацю в підготовці закладів освіти району до нового навчального року, значний внесок у розвиток матеріально – технічної бази навчальних закладів, підтримку організації вдосконалення навчально – виховного процесу вручив подяку начальника відділу освіти райдержадміністрації Миколи Тарасенка директору СГПП «Городище» Анатолію Никонюку.

Ігор Волошенюк зазначив:„Сьогодні стоячи на подвір’ї закладу ми бачимо, що школа до нового навчального року готова. Є, звичайно, багато ще планів та завдань, проте спільними зусиллями громади, влади та підприємців вони будуть обов’язково вирішуватись”. Голова ради подякував особисто Анатолію Никонюку за здійснену громадну допомогу школі, за те, що не словом, а ділом він робить все можливе задля того, щоб школа піднялась на вищий рівень і дітки з комфортом відвідували її щодня.

Також очільник району побажав:„Щоб з року в рік школа процвітала, щоб здобутками своїми гриміла не тільки в районі, а й в області”.

  Директор СГПП «Городище» Анатолій Никонюк привітав усіх присутніх учнів, батьків та вчителів зі святом знань, побажав усім міцного здоров’я, добра та натхнення. Також закликав до співпраці місцевих підприємців, фермерів та заможних людей. 

Під час заходу лунали гарні побажання для усіх присутніх від першого заступника голови райдержадміністрації Віктора Сіліхіна та сільського голови Світлани Крищук.

Головний спеціаліст загального відділу районної ради Валентина Яблонська від імені районної влади та від себе особисто привітала учнів Лищенської загальноосвітньої школи. „Дорогі присутні хай новий навчальний рік принесе вам приємні враження, яскраві та нові відкриття. Нехай педагогічний колектив сповна відчує результати своєї праці, а батьки – радість і гордість за дітей,” – зазначила Валентина Яблонська у своєму виступі. З нагоди свята вручила навчальному закладу подарунок – мультимедійний проектор.

По закінченню урочистостей в школах пролунали шкільні дзвінки і діти вирушили в дорогу знань на свій перший урок.