Ви є тут

Святкування Дня працівників освіти в районі

В усі часи існування людства образ учителя асоціюється з людиною, що несе вогник знань, радість відкриття нового, повсякденну готовність до самопожертви в ім’я високої ідеї. Тільки той педагог залишає частку себе в дітях, хто, не шкодуючи сил, творчої наснаги, таланту, вкладає в душі вихованців найбільші скарби -душевність, людяність, порядність.

3 жовтня в будинку культури селища Торчин відбулись урочистості з нагоди святкування професійного свята – Дня працівників освіти.

В цей день щирі слова вітання освітянам звучали від голови районної державної адміністрації Володимира Демчука, керуючої справами, начальника загального відділу районної ради Наталії Муравйової, начальника відділу освіти Луцької районної державної адміністрації Миколи Тарасенка, представника народного депутата України Сергія Мартиняка Костянтина Рубчева та голови Луцької районної організації профспілки працівників освіти та науки Жанни Карась.

Від імені голови районної ради Ігоря Волошенюка та від себе особисто Наталія Муравйова в своєму виступі подякувала усім присутнім педагогам за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі та побажала:„Хай засіяна невтомною працею освітянська нива урожаїть новими талантами, яскравими особистостями та визначними перемогами й здобутками в житті, а слово вчителя буде завжди святим і чистим на землі”.

Кращі представники галузі освіти району були нагороджені почесними грамотами, подяками та цінними подарунками Волинської обласної ради та обласної державної адміністрації, Луцької районної ради та районної державної адміністрації, відділу освіти, обласної та районної організації профспілки працівників освіти.

Подарунком від голови районної ради для всіх педагогів району стала концертна програма артистів Волинського державного академічного народного хору. Усі присутні мали можливість насолодитись пісенними, музичними та хореографічними композиціями цього колективу на протязі усього свята.