Ви є тут

Святкування Дня фізичної культури та спорту України в районі

12 вересня відбулись районні урочистості присвячені до Дня фізичної культури та спорту України. Участь у святковому заході взяли заступник начальника управління у справах сім'ї, молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації Андрій Мороз, перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Сіліхін, депутат районної ради, головний спеціаліст загального відділу районної ради Валентина Яблонська, заступник начальника відділу освіти районної державної адміністрації Юрій Сидорук та начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Інна Крочук.

Привітав присутніх зі святом заступник начальника управління у справах сім'ї, молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації та побажав спортсменам:„Щоб ваші труди не лишились не поміченими, щоб те, що ви робите верталось вам з вторицею”. Окремі слова вдячності Андрій Мороз висловив тренерам, які виховують переможців на славу нашої країни.

У своєму виступі Віктор Сіліхін зауважив, що з року в рік у районі проводиться близько 90-та фізкультурно – спортивних заходів, в яких участь приймає майже 8 тис жителів. Також перший заступник голови районної державної адміністрації побажав спортсменам нових досягнень та перемог.

Від імені голови районної ради Ігоря Волошенюка та від себе особисто депутат районної ради, головний спеціаліст загального відділу районної ради Валентина Яблонська побажала усім присутнім міцного здоров’я, добра і щастя, великої наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот в ім’я процвітання Луцького району!   

Кращим спортсменам, тренерам, працівникам організацій та установ фізичної культури і спорту, ветеранам та шанувальникам спорту за професійну майстерність, високі досягнення в галузі фізичної культури і спорту та з нагоди Дня фізичної культури і спорту були вручені Почесні грамоти та оголошені Подяки начальника управління у справах сім'ї, молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації, голови районної ради та районної державної адміністрації.

По завершенню урочистої частини всі присутні мали можливість насолодитись концертною програмою за участі кращих мистецьких колективів району. Також спортсменів привітали пісенними композиціями солістка районного будинку культури Галина Конах та Заслужена артистка України Алла Опейда.