Ви є тут

Соціальні ініціативи Президента України виконуються!

10 вересня на виконання соціальних ініціатив Президента України: діти – майбутнє України в приміщенні райдержадміністрації відбулася зустріч голови районної ради Ігоря Волошенюка, голови райдержадміністрації Володимира Демчука з вихованцями Головненської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Дмитром та Михайлом Науменками, які перебувають на обліку служби у справах дітей з 2008 року та мають статус дітей, позбавлених батьківського піклування. Під час зустрічі дітям було вручено сертифікати на право власності земельної ділянки та будинку, які було придбано з метою реалізації державної політики щодо забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

На придбання житлового будинку в селі Кошів та земельної ділянки для Науменка Дмитра та Михайла в минулому році з районного бюджету виділено 45 тис. грн. та 6 тис. грн. - Головненською школою-інтернатом. Процес переоформлення документів на право власності було завершено цього року.  

  

 

 

Дані документи були вручені дітям керівництвом району. Цього ж дня голова районної ради Ігор Волошенюк, голова райдержадміністрації Володимир Демчук, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Ігор Гусак, виконуюча обов’язки директора Головненської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Валентина Микитюк відвідали майбутню оселею Дмитра та Михайла.

Також варто зазначити, що в 2013 році на програму забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа виділено з районного бюджету кошти, з яких вже використано 10 тисяч на ремонт житла 2 дітям-сиротам та 1 особі з числа дітей-сиріт.