Ви є тут

Проект «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» в районі втілюється у життя

5 вересня в ході реалізації спільного проекту Європейського союзу та ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» в Хорохоринській, Буянівській та Садівській сільських радах були проведені тендери, на яких функціональні групи громадських організації  розглянули пропозиції підрядників щодо реконструкції вуличного освітлення в селі Садів, Буяни та Хорохорин. В якості спостерігачів у тендері взяли участь радник –консультант голови ради з питань міжнародного співробітництва та проектної діяльності Юлія Яценюк та координатор обласного ресурсного центру Оксана Гузь.

Слід зазначити, що в кожному тендері приймало участь по три учасники. Висновок спостерігачів в обох випадках одноголосний – тендери відбулися прозоро на основі чинного законодавства України, з урахуванням вимог Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

Найближчим часом громадські об’єднання «Цвіт Садів» (с. Садів), «Добробут» (с. Хорохорин), «Буяни-Надія» (с.Буяни) на своїх загальних зборах визначать переможців конкурсу та запросять їх до співпраці.