Ви є тут

Особистий прийом громадян Луцького району Народним депутатом України Катериною Ващук

30 жовтня в приміщенні районної ради відбувся особистий прийом громадян Луцького району Народним депутатом України Катериною Ващук. На зустрічі були присутні голова районної ради Ігор Волошенюк та помічник Катерини Ващук Валерій Шилік.

За час свого візиту до депутата звернулися з наболілими питаннями Веселівський сільський голова Оксана Семенюк, Одерадівський сільський голова Анатолій Ковальчук, Рокинівський селищний голова Марія Піскар та жителі району. 


 

 

 

Спектр питань, які підіймалися під час прийому самий різноманітний: ремонт будинку культури в селі Сьомаках, реконструкція обеліску слави у селі Веселому, збереження цілісніх майнових комплексів, формування місцевих бюджетів, тощо.

Ігор Волошенюк звернувся до Народного депутата України з проханням посприяти у виділенні коштів для фінансування  подальшого будівництва дошкільного навчального закладу в селищі Торчин.
Ніхто з тих, що прийшли на прийом не залишився без уваги. Всі питання Катерина Ващук взяла під свій особистий контроль і пообіцяла, по можливості, надати допомогу у їх вирішенні.