Ви є тут

Луцька районна рада висловлює щиру подяку

Луцька районна рада висловлює щиру подяку усім головам сільських, селищних рад та усім тим, хто взяв активну участь у благодійній акції зі збору картоплі для профілактично - лікувальних закладів району та області.

Завдяки допомозі жителів району, фермерів та керівників сільськогосподарських підприємств лікувальні заклади мають можливість зекономити значні кошти. Ці грошові заощадження в подальшому будуть спрямовані на інші невідкладні потреби охорони здоров’я: придбання медичного обладнання, ліків, впровадження енергозберігаючих технологій

Картоплю було зібрано і доставлено у Волинський обласний госпіталь для інвалідів війни, Волинську обласну лікарню, Луцьку центральну районну лікарню, Торчинську районну лікарню та територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Луцького району. 

Особливу вдячність хочемо висловити Боратинському сільському голові Яручику Сергію Олександровичу, який відгукнувся на благодійну акцію та за сприянням односельчан зібрав найбільше картоплі.

Хочеться відзначити, що в цьому році до акції приєдналася і Смолигівська сільська рада, яка останні роки не приймала участі у зборі картоплі.

Однак, прикрим є той факт, що Заборольський сільський голова Горчинський Микола Іванович не взяв участі у благодійній акції зі збору картоплі, незважаючи на те, що у вищезазначених медичних закладах лікуються жителі територіальної громади, які його обирали.