Ви є тут

Інструкція щодо реєстрації учасників дистанційного навчання за напрямом «Управління проектами місцевого та регіонального розвитку»

"Слід вивчити правила гри. А потім слід почати грати краще за всіх."

(Альберт Ейнштейн)

 

На виконання рішення ради Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування від 23 липня 2013 року №1 щодо впровадження сучасних програмних технологій оцінювання проектів, Державним фондом сприяння місцевому самоврядуванню в Україні запроваджується новий формат дистанційного навчання для посадових осіб органів місцевого самоврядування  з питань підготовки проектів і програм для участі у конкурсі.

Для реєстрації у даному навчанні просимо звернути увагу на інструкцію реєстрації дистанційного навчання.

 

Інструкція 

щодо реєстрації учасників дистанційного навчання за напрямом «Управління проектами місцевого та регіонального розвитку»

 

Реєстрація і правила створення облікового запису

Зайдіть на веб-сайт Державного фонду сприяння місцевому самоврядуванню в Україні: http://municipal.gov.ua/

Знайдіть внизу розділ «ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ.  Спільнота практиків  Інновації в місцевому самоврядуванні» і натисніть на ньому. Ви потрапите на сайт Спільноти практик «Інновації та кращі практики місцевого самоврядування» (http://mx.despro.org.ua:8081/)


 У правому верхньому куті сайту натисніть кнопку «Вхід»


 Натисніть кнопку «Створити новий обліковий запис учасника» і заповніть форму само-реєстрації:

Обов'язкові поля для заповнення

• Логін (ім’я користувача) - набираємо маленькими латинськими літерами та/або цифрами

• Пароль – без обмежень (можна використовувати латинські малі і великі літери, цифри, інші символи)

• Дійсна (бажано – приватна) адреса електронної пошти - маленькими латинськими літерами і цифрами

• Ім'я (і по-батькові) та прізвище - українською мовою, з великої літери

• Місто/смт

• Область, район

• Місце роботи

Додаткові поля

• Відмітьте пункт, якщо Ви вже брали участь у навчанні на цій веб-платформі у попередні роки

• Вкажіть тему проекту, над яким працюєте або плануєте працювати

 

Збережіть введені дані, натиснувши кнопку «Створити новий обліковий запис». Після чого Ви побачите вікно:

 

При реєстрації користувача на зазначену адресу електронної пошти відправляється інформаційний лист із проханням про підтвердження реєстрації. Лист містить безпечне посилання на сторінку, де користувач може підтвердити обліковий запис. Надалі при вході в систему звіряються ім'я користувача і пароль із їхніми значеннями в базі даних системи. 

Приклад листа, який прийде при реєстрації на електронну пошту учаснику, в якому прописано лінк для автоматичного підтвердження реєстрації:

 

Якщо листа немає, перегляньте папку "спам". Непідтверджений обліковий запис видаляється через 7 діб.

Після успішного підтвердження облікового запису Ви є авторизованим користувачем веб-платформи:

 

Якщо у Вас виникли проблеми з само-реєстрацією і Ви потребуєте допомоги адміністратора, зверніться з ел.листом за адресою: udlsystem@udl.org.ua , вказавши свої прізвище і назву курсу, на який бажаєте записатися.

Щоб стати повноцінним учасником Спільноти практик, заповніть свій профайл. Для цього натисніть на своєму прізвищі (у правому верхньому куті), відкрийте розділ «Про мене» і додайте Опис (загальна інформація про Ваш ОМС), фото, Ваші професійні інтереси (через кому введіть ключові слова, за якими потім будуть формуватися Спільноти практик), а також контактну інформацію (за бажанням).

 

Після завершення реєстрації Вам буде надіслано повідомлення про початок навчання в ел.курсі «Управління проектами з місцевого та регіонального розвитку» (УП-3).

А також Ви запрошені до участі у постійно діючому на платформі «Всеукраїнському форумі спільнот практики» (див. розділ «Категорії» вгорі справа на першій сторінці платформи).

На першій сторінці платформи створено розділ «Типові запитання (FAQ) щодо роботи на платформі» (див. Основне меню зліва), де надані інструкції з навігації, користування форумами (загальні правила, відкриття тем, підписка на форуми, підтримка розпочатих дискусій і вчасне надання відповідей і коментарів), форматування повідомлень. Учасники можуть доповнювати цей розділ іншими питаннями, які виникатимуть в них під час роботи/навчання на платформі, на які вони отримають від мене своєчасну відповідь:

 

Правила роботи у форумах

• У більшості форумів Ви можете самостійно керувати підпискою, в залежності від того, чи бажаєте отримувати копії листів з певного форуму на свою ел.пошту, чи хочете отримувати одне комбіноване повідомлення (дайджест), в якому зазначено всі публікації у форумі за день.

• Якщо Ви опублікували повідомлення у форумі, система автоматично підписує вас на цей форум. Однак якщо Ви відмовляєтесь від підписки на нього, не забувайте час від часу заходити на цей форум і підтримувати дискусії, коментувати на дописи Ваших колег і тьюторів.

• Прохання не публікувати повідомлення, які не стосуються теми обговорення (для цього створюйте нові теми), а також не дублювати існуючі і не відкривати подібні до існуючих теми. Перед створенням нової теми рекомендуємо скористатись пошуком у форумі і переконатись, що потрібної Вам теми ще немає.

• Якщо Ви додаєте до свого повідомлення вкладення (документ чи фото), то зверніть увагу, що його максимальний розмір може бути 500 кілобайт. Рекомендуємо розмір фото зменшувати. Якщо Ваш документ більший за розміром, зверніться до адміністратора платформи.