Ви є тут

Делегація Луцького району взяла участь у святкуванні Дня Луцька

25 серпня делегація Луцького району на чолі з його очільниками головою Луцької районної ради Ігорем Волошенюком та головою Луцької районної державної адміністрації Володимиром Демчуком взяла участь в святкуванні  928-ї річниці Дня Луцька. Із нагоди такої визначної події представники району завітали на Театральний майдан, де відбулась урочиста академія.

 

 

З усього світу завітали гості привітати Луцьк із Днем народження. На святі були також присутні представники Польщі, Білорусії, Чехії, Грузії, Литви, Швеції та з усіх куточків України.

 

Мер міста зазначив, що: «Луцьк єдиний і неповторний. Це - як близька родина і рідна домівка». Він додав, шо День Луцька – особливе свято для кожного жителя міста, для кожного, кому небайдужі його вулиці, будинки, храми та сквери. Микола Романюк подякував лучанам за добрі наміри і справи та побажав щастя, любові і достатку кожній родині.

Також до слова були запрошені експерт Ради Європи з міжкультурного діалогу Олівер Фримен та голова Волинської обласної ради Володимир Войтович. Вони, в свою чергу, привітали усіх присутніх зі святом та побажали Луцьку процвітання.                                                                            
К
ожен із учасників заходу відпустив у небо повітряні кульки кольорів прапору Луцька, які символізували зростання та благополуччя міста.

Після цього Академію завершили виступом вихованців Луцької музичної школи №1.