Ви є тут

25 - річчя Рокинівського навчально – виховного комплексу!

4 жовтня представники влади Луцького району привітали з 25-річчям трудовий колектив Рокинівського навчально – виховного комплексу.   

Сердечні слова вітань лунали від керуючої справами, начальника загального відділу районної ради Наталії Муравйової, заступника голови районної державної адміністрації Арсена Сидорчука, заступника начальника відділу освіти районної державної адміністрації Тамари Фрасолі, представника народного депутата України Сергія Мартиняка Олександра Пизи та голови районної організації профспілки працівників освіти та науки Жанни Карась.

 
 
 
 


 

 

 

Від імені голови районної ради Ігоря Волошенюка та від себе особисто Наталія Муравйова побажала колективу навчально – виховного комплексу впевненості у власних силах, невпинного руху вперед та прагнень до нових звершень, а учням міцних знань, прагнення до саморозвитку та здійснення мрій.

„До свого ювілею навчальний заклад підійшов з хорошими показниками і напрацюваннями. Учні школи не раз ставали призерами олімпіад районного і обласного рівнів, переможцями спортивних змагань, у закладі – сильний колектив художньої самодіяльності, який є окрасою багатьох культурних заходів, що проводяться у селі та районі,” – з гордістю зазначив у своєму виступі директор навчального закладу Іван Галалюк.

Учні Рокинівського навчально – виховного комплексу упродовж всього свята радували гостей своїми пісенними та танцювальними композиціями.